Partners*

NÅGRA AV VÅRA FINA SAMARBETSPARTNERS

spirit event logo

Njut av bästa kvalitet och personligt bemötande under en kreativ konferens eller en minnesvärd weekend. Hotel Skansen i Båstad har lockat livsnjutare och badgäster enda sedan förra sekelskiftet. Här finns en alldeles speciell atmosfär, skapad av människor som känner en genuin glädje i att få dig att trivas.

Med strålande utsikt över havet och med naturen utanför dörren kan vi erbjuda aktiva möten, där du kan kombinera äventyr och avslappning. Här möts du alltid av personlig värme i ett hotell som är byggt för att umgås i.

Clarion Hotel Sea U är beläget precis vid havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, dryck och stämning som ni aldrig upplevt det förr. Välkomna!

Fyll på med energi och kraft under en naturnära konferens eller få tid att bara vara under en avslappnande weekend. Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där vackra bokskogar, urgamla stengärden och fågelrika hedar möter strandängarnas fäladsmarker.

Höörs Gästgifwaregård har allt som behövs för att göra ert evenemang till en framgång – moderna konferensfaciliteter, fantastisk mat, en uppsjö av aktiviteter och en unik atmosfär som får deltagarna att känna sig som hemma.

Strategiskt placerat i hjärtat av Skåne med den vackraste naturen runt knuten och goda förbindelser, blir det den perfekta mötesplatsen för alla deltagare.

Det lilla hotellet för de stora upplevelserna. Endast tre mil söder om Malmö finner ni Hotell Gässlingen i Skanör, en rogivande och harmonisk plats för såväl arbete som avkoppling. Här är det lätt att fånga lyckan i det lila, här är livet lite enklare. Vi erbjuder konferensmöjligheter, härliga middagar och mysiga weekendpaket med personlig karaktär.

Hela The Lodge är byggd i New England-stil och vi strävar efter att vara annorlunda och unika i både stort och smått. Detta hoppas vi att du upplever oavsett om du besöker oss som privatgäst på vårt hotell, på en konferens eller som gäst i vårt Spa. Med bil från Malmö eller Lund tar du dig till vårt romantiska Spa hotell på ca 30 minuter.

På Bjärehalvöns yttersta spets där det dramatiska landskapet sänker sig mot havet ligger Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Här kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Hovs Hallar är beläget mitt i naturreservatet med samma namn och utsikten över Kattegatt och Laholmsbukten är enastående. Ett möte hos oss kombinerar det effektiva arbetet med underbar natur och stora möjligheter till aktiviteter som sammanför gruppen och ger ett minne för livet. Hos oss kan du anordna företagets konferens, kick-off, teambuildning eller dylikt.

 

Norrviken – unik & exklusiv mötesplats. I den vackra villa Abelin finns fem kompletta och unika konferensrum. För riktigt stora grupper ställer vi i ordning Orangeriet som kan ta upp till 400 personer. Kapaciteten är genomtänkt varierande och det finns konferensrum för olika önskemål och aktiviteter.

Hotell Erikslund har på några år blivit ett populärt mötes-, konferens- och utbildningscenter. Detta tack vare mycket ändamålsenliga lokaler och vår servicekänsla och flexibilitet. Vi tycker att miljön är viktig för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er tid under möten och konferenser.

spirit event logo
Strandpromenaden 55
269 33 BÅSTAD
info@spirit-event.se
+46 (0) 431 36 82 50
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.